Treceți la conținutul principal

La Mulți Ani..

Si a mai trecut un an. Nu stiu dacă a fost greu sau usor, bun sau rău. Per total a fost asa cum trebuia să fie. Am realizat niste lucruri! Nu atâtea câte mi-as fi dorit. Stiu că puteam să fac mai mult! Întotdeauna se poate mai mult, mai bine. Am plâns mult, am râs si mai mult! De mine, de neputințele mele. Am citit mult si am ascultat. Ploaia, oamenii, sunetul muzicii, al naturii, al sufletului meu. Uneori am auzit si falseturi. În suflet. Am călătorit in locuri noi si mi-am umplut sufletul cu imagini si istoria locurilor. Pentru tot ce mi-a intrat in viață  sunt profund recunoscatoare dar, mai ales, pentru oamenii speciali care există  în viața mea si care mi-au fost aproape si m-au ridicat când  am căzut ! Se stiu ei care sunt! In cinstea voastră voi închina paharul de sampanie de la miezul noptii! Vă iubesc, vă prețuiesc si va doresc ce-mi doresc si mie: sănătate, decizii înțelepte, minte ascuțită, noroc în toate, sanse însutite si prosperitate!  De la mine în 2018 am mari asteptări si sper sa-mi ajute Dumnezeu să le implinesc pe toate! Va îmbrățișez! LA MULȚI ANI 2018! Să aveți un an FABULOS!

Comentarii

Alex a spus…
La mulți ani Îngeraș!

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!